Coaching ouders

Coaching ouders

Als je met je kind het tienstappenplan volgt uit het boek ‘Dyslexie en touwtjespringen’ kan het zijn dat je bij het ‘plan van dag tot dag’ voor vragen komt te staan. Je hebt behoefte aan ondersteuning en advies. Je kunt dan een beroep doen op de coaching die O,zo je kan bieden.

Wat houdt coaching in?

Coaching wil zeggen dat je één of meerdere keren samen met je kind langskomt in de praktijk.
We gaan dan samen (jij, je kind en ik) aan het werk. In deze coachingstijd werken we dus met elkaar. Ik kan kijken hoe de vorderingen zijn van je kind. Wat is nog moeilijk en wat gaat al heel gemakkelijk. Gaan de oefeningen goed?
Ook kan ik advies geven over hoe jullie verder kunnen werken. Welke oefeningen zijn belangrijk? Wat moet je wel of juist niet doen?
Misschien heb je aan één keer coaching genoeg. Maar misschien wil je een afspraak maken om eens in de drie of misschien zes weken te komen. Dit is afhankelijk van de hulpvraag en de vorderingen van een kind. Dit wordt met elkaar besproken.

Coaching kan zeer waardevol zijn voor ouders. Voor veel ouders is werken met hun eigen kind niet gemakkelijk. Ondersteuning maakt alles wat minder zwaar.

Heb je behoefte aan coaching, maak dan een afspraak. Dit kan via e- mail: info@ozolezen.nl of bel: 06 3044 0399.