Reacties

Enkele reacties op het boek ‘Dyslexie en touwtjespringen’

“In de trein vandaag ben ik begonnen in je boek: ik wil het wel aan iedereen laten lezen en van de daken roepen hoe mooi en helder je de problemen beschrijft waar zoveel ouders, kinderen, leerkrachten tegenaan lopen en waar jij op zo’n heldere, opbouwende manier beschrijft en laat zien wat werkt!!”

Leerkracht basisschool

“Toen ik jouw boek in handen kreeg, heb ik het in één ruk uitgelezen. Ik vind het ongelofelijk wat je gedaan hebt. Zo’n mooie lay-out! Heel toegankelijk om te lezen. Een schat aan informatie en zeer herkenbaar voor iedereen die enigszins met het onderwerp te maken heeft.”

Moeder van Daan (een leerling uit de praktijk in Edam)

“Wat een duidelijk, praktisch boek. Eindelijk kun je nu als ouder zelf iets doen als het lezen van je kind niet gaat zoals je had verwacht. Wij zijn nu een aantal weken bezig met het programma, en we zien enorme vooruitgang. Door de heldere instructies kun je meteen aan de slag. Het is goed te doen, kost niet teveel tijd, en niet onbelangrijk: ons kind vindt het leuk. Kan het wel van de daken schreeuwen: dit werkt!”

Moeder van Julius

“Het boek valt inderdaad heel goed op school. Ik heb 2 exemplaren gekocht, maar ik krijg niet de tijd om eens rustig te lezen. De honger van mijn collega’s is groot, ze willen er allemaal iets mee met hun klas.”

Directeur van een basisschool

“Na het lezen van uw boek, begreep ik eindelijk waarom het lezen niet wilde lukken bij Matthijs. Zoveel jaren ploeteren… Dank u wel voor de duidelijke uitleg. We gaan aan de gang met het tienstappenplan. We houden u op de hoogte.”

Vader van Matthijs

“Een heel inspirerend boek voor zowel ouders als leerkrachten die te maken hebben met een kind waarbij het lezen niet lukt. Als je eenmaal begonnen bent met het boek wil je meteen aan de gang met alle oefeningen en spelletjes die beschreven staan en heel helder worden uitgelegd m.b.v. duidelijke foto’s en prachtige tekeningen. Echt een aanrader voor zowel ouders als leerkrachten!!”

Leerkracht van een basisschool

“Ik heb vandaag uw boek ‘Dyslexie en touwtje springen’ gekocht. Hartelijk dank ervoor, ik zit op een korte tijd al aan blz. 95 en heb al heel veel geleerd. We zijn van plan om onze 7 jarige zoon een meskerbord te bezorgen. We gaan hem ook laten nakijken door een functioneel optometrist. Dank u wel.”

Een moeder uit België

En dan ook nog enkele korte maar zeer positieve reacties:

Boek Dyslexie en Touwtje springen van Marijke van Vuure

“Je hebt geen idee wat je met zo’n boek allemaal teweeg brengt: Wim gaat er mee naar bed!”

“Er zit zoveel liefde in dit boek, daar kun je niet om heen.”

“Ik heb je boek gelezen, en werd heel enthousiast. Dank je wel voor het delen van zo’n veel belovend boek!”

“Heel erg bedankt voor de schat aan informatie in uw boek!”

“Allereerst: Wat een prettig leesbaar, boeiend boek!! Ik ben niet één schrijffout tegengekomen, dat maak je niet vaak mee!”

“Uw boek ‘Dyslexie en touwtjespringen’ vind ik een prachtig boek: praktisch duidelijk en er spreekt zoveel ervaring uit!”